«ПИРОГИ» – вареники з капустою

 

Квашену капусту промити, відварити, відтиснути. Порізати чи перемолоти на м’ясорубці (звичайно, коли охолоне зварена капуста). А за цей час слід замісити тісто на воді, як на пироги, порізати та підсмажити до рум’яна цибулю, яку перемішати з капустою та смажити 10–15 хв. капусту, додаючи до смаку сіль та перець.

Як ліпити вареники, пироги – в Україні знає кожна господиня!

До столу пироги подаються политі олією.

Молитва  Господня

 Отче наш, що єси на небесах, нехай святиться ім"я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі так і на землі. Хліб наш насущний дай нам сьогодні і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.

 Бо Твоє є Царство, і сила, і слава, Отця і Сина і Святого Духа нині , і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Каталог webplus.info


Сайт управляется системой uCoz