ПІСНИЙ БОРЩ (з грибами)

 

Очищені червоні буряки (1 кг) нарізати кружальцями, залити кип’яченою холодною водою і витримати з тиждень – заквасити (в 3 л банці) добре вкинути шкірку чорного хліба. Борщ варити саме на цьому росолі, квашені буряки не використовуються. Натомість сирі буряки зварити окремо.

Через ніч треба намочити гриби, зранку їх порізати і відварити. Поки будуть варитися гриби, почистити відварений буряк, порізати його соломкою, а також підготувати моркву, петрушку.

Потім все це залити росолом і варити до готовності, сіль до смаку. Пісний борщ подають на стіл разом з «ВУШКАМИ».

Молитва  Господня

 Отче наш, що єси на небесах, нехай святиться ім"я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі так і на землі. Хліб наш насущний дай нам сьогодні і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.

 Бо Твоє є Царство, і сила, і слава, Отця і Сина і Святого Духа нині , і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Каталог webplus.info


Сайт управляется системой uCoz