Біблія навчає нас, що кожен, хто вірує в Бога, може розмовляти зі Своїм небесним Отцем. Як саме? Через молитву. Коли? В будь який час. Де? Всюди. Яка це втіха для віруючих! 
Молитва – це духовна розмова з Богом. Бог запевняє нас у тому, що Він чує молитви Своїх дітей і відповідає на них. Він також говорить про те, що нам потрібно молитися – за себе, за рідних і близьких, за батьків, за пастирів, за церкву, за уряд, у турботі, під час хвороби. Біблія каже, що ми самі не знаємо, як правильно молитися і тому нам допомагає в цьому Святий Дух (Римлян 8:26). 
Коли Ісус Христос навчав людей на горі, учні попросили Його: "Господи, навчи нас як ми маємо правильно молитися”. І Він дав їм зразок молитви. Ми називаємо її "Господня молитва” або "Отче наш” за першими словами, котрими вона починається. Це є найкраща молитва, бо її дав нам Сам Господь! 
Ісус Христос звернув увагу учнів також на те, як ми повинні молитися. Декому здається, що чим більше в молитві слів, тим вона краща; або чим більше людей будуть бачити, як я молюся, тим побожнішим я буду їм здаватися. Цього робити не слід. Господь говорить, що молитва повинна бути щира, від серця, побожна, при цьому наша поведінка має бути скромна і не повинна привертати чиєїсь уваги. В молитві має бути не лише наше прохання, а, насамперед, подяка Богові і покладання на Його волю, любов і милосердя. Коли просимо в Бога прощення своїх гріхів, то не слід забувати про те, що нам самим потрібно прощати нашим ближнім, бо так говорить Біблія (Марка 11:25-26).

На нашому сайті ви знайдете молитви на кожний день і на всі випадки життя.

Молитва  Господня

 Отче наш, що єси на небесах, нехай святиться ім"я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі так і на землі. Хліб наш насущний дай нам сьогодні і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.

 Бо Твоє є Царство, і сила, і слава, Отця і Сина і Святого Духа нині , і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Каталог webplus.info


Сайт управляется системой uCoz